Friday, March 13, 2009

JoM MaeN TekA TeKi =D

ok,, get ready k... sape dpat jwab,, akak blanje adek2 eskim moO ngan nini cokolat celup! -START- 1) Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk, jilat-jilat bila dah basah baru cucuk, pe die? 2) Banyak-banyak bas, bas apa yang pandai? 3) Banyak-banyak mi, mi apa yang boleh makan ngan ais? 4) Kenapa anjing kencing angkat sebelah kaki? 5) Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik? 6) Apa binatang, badan kecik macam semut tapi mata besar "bulb" mentol? 7) Mana lagi tua, motorsikal ke kereta? 8) Kangkang peluk, kangkang peluk, bila dah dekat climax pegang buah, pe tu?? 9) Ahmad bin Abu, kambing bin apa? 10) Bagaimana nak bezakan ikan betina ngan ikan jantan? 11) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman? 12) Binatang ape yang power dlm bab berkarate? 13) Siape yang menemukan dompet kulit? anda diberi mase 13minit tuk jwab soalan... 1soalan seminit je.... .................... .............. ....... prrriiitttt,,,,!!!! mse dh tamat... -STOP- bhti mnulis... ok adek2... kt bncang soalan td k... ini jawapannya:- 1) Masukkan benang dalam jarum 2) Bas sekolah lah, the only bas yg pegi sekolah 3) MILO AIS 4) Sebab kalau dia angkat dua kaki, dia jatuh sebab tulah dia angkat sebelah aje 5) Lampu stadium kalau ada 'game' dia pasang, tapi kalau lampu bilik ada 'game' dia padam 6) Semut yang matanya BENGKAK 7) Motorsikal......sebab dia pakai tongkat 8) Panjat pokok kelapa 9) Kambing binATANG 10) Ikan betina - ikan duyung, ikan jantan - ikan bakar, mana ada pompuan nama BAKAR 11) LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik… 12) Kuda belang….cube kira brape black belt dia ade 13) Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye

Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth