Saturday, April 10, 2010

Counting down .. SUPRISE !


hahh, entry kali ni related to post Counting Down .. & Counting down .. NO MORE !
*tuk sape2 xbaca lagi post tu, baca k ! ;p*
actually, aq telah usha, survey, order cupcakes tuk si dia dr hari isnin lepas
birthday dia actually hari selasa *6 April*
tp xdapat nak celebrate coz dia de kat kem
mana boleh keluar kann :(
so !
i've got to postpone the celebration to this weekend
*at first la*

plan asal aq nak celebrate hari sabtu mase kitorang date
apa yg aq plan ni dia xtau pun xp
bila aq dah plan baik2
dia kasitau dia nak balik umah kat JB weekend ni
*adehh ! nape ??*
alasan: nak spend time with his family since isnin ni dia dah start kursus for 6 months !
ouhh, ok laa .. betul gak
dorang pun bukan selalu boleh balik
*mamad pon selalu kena paw, junior la katakan*
dia kata nak balik jb jumaat & balik kl sabtu malam
coz dia nak jumpa aq dulu before masuk kem semula masa hari ahad
so, aq pun ok jela
plan aq pun still boleh ubah ke hari ahad masa kitorang jumpa kan :)
dalam masa yg sama aq pon kasitaula yg petang jumaat aq nak teman kawan aq
g amek kek kat shah alam untuk adik dia
*giler tipu !*
dia pon ok tanpa banyak soal sangat
*just tanya aq g dgn sape, naik pe, g pukul bape*

tapi !!
tiba memalam buta khamis dia call
dia kata dia nak balik jb jumaat malam & balik kl ahad pagi
sebelum balik jb dia nak jumpa aq dulu
coz dia takut xsempat nak jumpa aq before masuk kem
yela ...
kalau dah dia bertolak dr jb pagi
sure dia sampai kl dalam tengahari time zohor
pastu nak kena masuk kem before pukul 5pm !
aq yg tengah mamai tu jadi kusut kepala !
aq dh cuak
aq takut aq nak suprisekan dia, aq pulak yg kena suprise sendiri. HAHA
dahla nak g amek cupcake tu takut jalan jam ..
*kena bertolak ke shah alam pas kelas pukul 4pm*
takut gak aq kalau2 memang xdapat jumpa dia langsung ~

lepas berfikir secara waras
&& akhirnya apa yg aq risau2kan
*jalan jam*
*xdapat jumpa dia*
*xdapat bagi cupcakes tu*
xterjadi pon !
ALHAMDULILLAH, leganya hati ~

tapi halangan lain pulak yg timbul. HUHU
dia pulak datang jumpa aq lambat
bukan salah dia
salah orang lain tapi dah melibatkan kitorang. HURM~
dahla aq xsihat sangat, jalan ke pudu jam, hujan lagi
DUGAAN~

walaupun camtu ..
aq tetap happy bila tengok die sangat happy & terharu~
... dengan hadiah aq yg xseberapa tu ... :)
*comel*


APRIL 9th, 2010 in memory for ...
APRIL 6th 2010
with heart: farahaidasofiaBTEmohamednasir
to dearest: muhammadBINali

*THE END*

--------------------------------------------------------------------
p/s: thanx-a-lot to AINA, AYIE & FARIS yg dah teman g SHAH ALAM amek cupcakes
t aq 'payung' korang k !
promise ! ;D
thanx to KAK IDA for the cute cupcakes & of course the cute drawing. finally ! HEHE

Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth