Tuesday, July 27, 2010

Say Sorry - Tired !

HELLO READER:)

Tumblr_l4230gpnyg1qb712eo1_500_large

kalau kt salah , kena mntak maaf . tp penah ta korang ase korang mntak maaf kat org tp org tu ta maafkan ?   tp aku bukan nak cite sal tu skang ni . hehe . but still pasal aku nak say sorry :) da lame kann aku ta update blog . maaf ! WiFi kolej ni teruk cket . 2 minggu aku ta dapat online . certain org je bole . ta paham btol . this week bru bole . tu pon pas aku nampak rumate aku on9 . balik2 dr bukit jalil nmpak die on9 . aku pon excited la on9 . hehe . tp tula , ta sempat nak update blog . semalam pon aku busy de kelas full , dgn lab ag . haisshh . lab je pukul 10am - 5pm . lab organik plak tu . huhu . tp lab semalam bongok cket . lecturer tu tny sorang2 sal step pe kt tgah wat sal eksperimen & Material Safety Data Sheet ( MSDS ) . tgah dok wat eksperimen , tetiba lecturer dtg . mesti korg gelabah pastu . dgn lecturer foreigner ag . memg kena paham pe die cakap & speaking ag . hahaha . yg bengongnye aku & 3org ag kawan aku bole plak dok wat setiap step dlm eksperimen tu same2 . hihihi . kunun2nye nak stay dlam group coz tamo kena tny ngan lecturer tu . smpaikan de tutor pelik ktorang wat same2 je & die kate " wahh , you all ni right timing ea . . . " hihihi . tp last2 memg ta kena pon . die de je dtg kat ktorg tp tade kena cam org laen . hahaha . & ktorg pon dpt ciapkan eksperimen tnpe cuak ag * for this week je , next week tatau ag * antara hasil eksperimen aku . hehe .


ni pe tahh , aku lupe . hihi .

phosphonium salt

3-phenylpropanoic acid

p . s ; cam bese , tiap kali de lab ase letih je tp still tido lambat . hehe .

Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth