Tuesday, August 31, 2010

You've A Beautiful & Wonderful Blog...


4933855132_5124da7b42_z_large
Heyy heyy, long time no see! see? err, whatever. dush dush! haha. lame dah kan aku tak update blog :( busy yg amatla. letih ngan lab lagi. haisshh, lagila skang aku tak sihat sebenarnye. batuk batuk laa. malam pas makan ubat je lentok dah. hehe. musim org bersakit sakitan skang ni kann. ni pon de mase cket, update la jap blog. berlelabah dah ni! haha.




tapi lelabah ensem cam Peter Parker takpe gak kann... wuuu ==" okayy okayy, stop doing that! ni nak kasitau kat hanietwisties perisa tomato, time kaseh kasi akak award. akak blushing da ni! hohh, sile cubit pipi aku, jgn lempang, sakit woo~ award ni aku dapat pasal pe ea? cepat! teka teki tuk dijawab!


kalau tengok kat blog hanietwististies tu, ciap de syarat syarat penyertaan. 
1. Wajib menjadi follower Dunia Tyra (gulp, dosa ke kalau tak follow??)
2. Mestilah blog yang wonderful!
3. Jawab soalan yang berikut;

a) Siapa orang yang anda sayang?
biarla org yg aku sayang je tau. hurm, cam poyo je jawapan aku..

b) Adakah anda rasa blog anda cantik?
cantik? hurm, cute sebab de muke aq? bluekkk!

c) Nyatakan tiga ciri-ciri blog yang terbaik bagi anda.
Entry best, kemas, kreatif.

Selesai menjawab soalan. Tagkan kepada rakan-rakan blogger anda yang anda rasa blognya sangat cantik! Tag kepada lima blog sahaja..!

My Paper Heart
saya_arief
-zither-
farhana fabulous
aina's


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth