Tuesday, November 9, 2010

Aiz Batu Campur.. no more!


Pernah dengar nama ni tak.. AIZ BATU CAMPUR? Familiar tak dengan nama tu? Rasanya ramai kot yang pernah dengar nama ni. Blog Aiz Batu Campur. Best baca blog Aiz. Dulu Aiz de post banyak tutorial, tips nak tulis entry.. So, secara tak rasminya Aiz jadi sifu aku! Pastu Aiz de masalah, dia delete semua tutorial tu T.T But then it's ok. Aku still baca entry Aiz. Entry dia best! Banyak info, kreatif, tak membosankan. But then Aiz memang kreatif. The best entry aku ase yang die post ciap lukis komik. Cute! Cerita pasal zaman kanak-kanak riang Aiz ^__^ Aiz suka wat emoticon "^__^". Okay, tengah duk bayangkan muka Aiz camtu. haha. Kalalu bab header, bape kali tah Aiz dah tukar. Uncountable! haha. Aku nak wat 1 header pon cam bingai je! Terserlah ketidakkreatifan aku di situ.

klik gambar utk ke blog Aiz before 12am ni. huhu
Nampak tak latest entry dari Aiz kat gambar tu? O_O Sangat tak best bile baca tajuk entry tu.. bile baca entry pon ag tak best! Worst entry everla! uwaaaa~ Nape perlu delete?? Memang takde cara lain selain delete semuanya...? Sedihnye T.T Woahh, cam over lak aku. Tapi tak bestla tak dapat baca blog Aiz lagi.. Tak lengkap hidup. haha. Korang follower tegar Aiz mesti sedih gak kan.. So, pe lagi, g la ushar blog Aiz for the last time before he delete everything!! After 12am, no more Aiz Batu Campur, Coolest Aiz.. :( But whatever it is, good luck Aiz! ^__^ Do whatever you want as long tak haram.. haha. Bye Aiz Batu Campur!


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth