Friday, November 12, 2010

Angah Sayang Kucing Kurap!



Tak pernah tau plak one day mak bapak aku akan kasi kitorang bela pet walaupun adek beradek aku memang suka binatang bulu-bulu ni. Yela, giler adorable kan! Cume angah je tak suke. Nanti aku cite nape die 'allergi'. Hihi. Anyway, dulu parents aku memang tak kasi bela pet. Tapi, kitorang suke giler ngan kucing belakang umah tu. Time aku kecik2 dulu, de dua ekor kucing belakang umah, ciap cop sorang satu. Time tu baru de aku & angah je. Uda & adek tak lahir lagi kot.. Kucing tu satu comel, bersih je.. Satu lagi berkurap! Aku cop yang comel, aku kasi angah yang berkurap tu! Haha. Maen cop-cop je. Tapi tu pon bukan kitorang bela betol-betol. Duk dating kat belakang umah jela. Dah kate mak bapak aku tak kasi bela. Huhu. Time tu angah pon okay je dapat kucing kurap. Tu pon die sayang giler dah.. Sampai satu hari die kena cakar ngan kucing tu, terus 'allergi' ngan binatang! Haha. Kesian kau angah.. Kena cakar ngan kucing kurap! Haha. Kita selalu maen ngan kucing tu kan.. Siap cari tali & maen-maen ngan kucing tu. Haha. Hari-hari kucing tu datang. Sampai mase balek. Tak tau kitorang kucing mane tah tu. Hehe. Sampai satu hari tu die tak datang-datang dah! Sedih T_T


Cair tak kalau kucing pandang korang camni?

Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth