Friday, November 5, 2010

I really need you to understand.


Lagu "Need You" tu aku tujukan untuk kau. The whole song ke? Erm, tak kot.. hehe. Aku tau kau tak dapat baca. Tapi tula luahan hati aku untuk kau. Aku tak tau nak luahkan kat siapa. Aku rindu kat kau. Kau rindu aku ke tak.. aku tak taula. Kalaula pe yg ada kat dalam hati aku ni kau boleh tau.. Kan bagus! Susah aku nak luahkan dengan kata-kata. Aku sayang kau tapi kau macam tak nampak kasih sayang aku.. Kau takut sangat aku duakan kau sampai kau tak nampak benda baik aku wat untuk kau. Susah senang kau aku ada. Aku cuba paham life baru kau. Tapi sebab kau de life barula, kau takut aku tak bole paham kau & berubah hati kan? Taklah, aku tau kau nak ubah masa depan kau.. masa depan kita gak kan :) Aku paham.. Aku tak pernah marah kau busy sampai ignore aku. Sebab aku paham.. Bukan kau pergi melepak ngorat anak dara orang kan! hehe. Tapi tula.. aku dah cuba yg terbaik.. Aku harap kau paham. Aku sayang kau.. Harap kau rasa benda yang sama.. :)



Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth