Wednesday, January 26, 2011

I Am That Girl.



I will always be that girl. No matter how far I go.
Malam ni rasa sangat serabut. Mata pun boleh rasa sembap. Layan lagu dari tadi. Macam2 lagu dengar tapi lagu You and Me dari Lifehouse ni buat aku rasa aku ada kat dunia lain yang tenang.. Dari dulu pun aku rasa camni bila dengar lagu ni. Macam ada satu maksud khas untuk aku yang aku pun tak tau. Then, wat aku rindukan sesuatu yang sebenarnya aku tak pasti apa..


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth