Friday, June 1, 2012

Adios



Hai. Dah lebih setahun tak update blog. Dan mungkin blog ni dah takkan di-update. Maaf untuk semua komen yang tak berbalas. Dalam setahun ni boleh kira pakai jari tangan jek berapa kali bukak blog. Hurmm. Nak sambung balik blogging kat sini pun dah macam tak syok pasal dah tinggal lama. So, sekarang dah buat blog baru. Still takkan update sekerap dulu sebab banyak benda lain yang nak kena fokus sekarang ni. Blog sekarang pun buat sekadar isi masa yang ada dan bukan keutamaan. Then, I guess sampai sini jek lah. Datanglah jenguk blog baru nanti okay! :) Thanks-a-lot for this whole time :')

http://sofiamnasir.tumblr.com/
http://ayumiyashica.tumblr.com/



Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth