Thursday, April 8, 2010

extreme.cosmetic.makeover

tengok tajuk mesti dah tau kan entry kali ni pasal pe
so, tunggu pe lagi ?
let's check it out ! ;D

muka2 yg comel camni, typical surgery punya kah ?

baik dia gi tambah darah ke, pucat semacam dah tu !

Yun Nam Hair Care ?? tapi lawa~

after surgery, menggoda giler~ ;p

dari nerd kpd innocent beauty.. hurm~

so, sofisticated ! huhu.

die nih before or after pon still freak ! but she's has a very unique voice :D

dulu2 xlawa sangat kot, tu yg die asyik wat surgery

lawa lagi face structure dia yang dulu !

her voice memang so so powerful !! comel je kan~

wat surgery pe ni ? nose job ? just nak bagi kembang cmtu ?! what the .. ??

hohh !! yg ni paling kesian la wa cakap lu ! xde prob cari prob. haiya !

kebanyakan gambar, gambar pempuan kan ...
padahal banyak je laki yg wat cosmetic surgery
tp biasala pempuan kan selalu dikaitkan dengan "sentiasa nak nampak cantik"

actually, whatever rupa pun yg kita ada
kita still lawa & will always be my dear~
kecantikan tu bukan datang dr paras rupa yang nampak perfect
tapi dari dalam diri kita
keyakinan & kesucian hati seseorang akan menyebabkan kecantikan diri menyerlah dengan sendirinya
camne nak dapatkan keyakinan ???
kita kena ingat
xsorang pon dalam dunia ni yg PERFECT !
semua orang de kelemahan masing2
*xde sorang pon kentut wangi !!*
xsalah untuk mengejar kesempurnaan
tapi jangan sampai melawan ketentuan-Nya ok !

so, xperlu membazir duit wat tu semua
banyak lagi benda lain yg kita boleh wat dengan limpahan duit yang de...
pe kata kita limpahkan pulak kat orang2 yg memerlukan bantuan untuk meneruskan hidup
kan lagi efficient ! ;D

to conclude,
pe kata kita tengok last picture
take care~ :)
*tagline Garnier*

Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth