Monday, April 26, 2010

Sila Baca :)


HELLO READER:)

3 hari dah xupdate blog *xboleh online, ada masalah wifi* bukak2 blog, awynn tag saya untuk jawab soalan2 ni :)

1. 5 orang yang hidup kat dunia ni yang korang tak boleh lupa
- family tercinta *sampai mati*

- papa.comot. HAHA
- kawan2 yg sayangkan saya *saya sayang korang gak !*
- family angkat. HIHI *mak, abg long, abg ngah, kakak & bibik*
- musuh saya ! *siapa suruh buat saya benci kamu. u're deserve it !*

2. 5 benda yang korang sayang nak jual?
erm, semua benda kott. hehe. yela, saya ni bukan kaya, nak dapat 1-1 barang pun makan masa :( tapi xpelah, saya senaraikan gak antaranya:

- laptop *saya akan guna sampai dia rosak. HUHU*
- handphone *beli baru pun hanya bila dah rosak teruk ! HAHA*
- hadiah dari yang tersayang~ *mane bole jual !!*
- barang yg saya beli dengan duit sendiri ! *baju, kasut~ walaupun ianya murah je ;p*
- barang yg saya suka~ *walaupun dah x guna. ngee~*


3. 3 benda yang korang impi & akan jadi kenyataan satu hari nanti. 
- nak kahwin ! *mesti !*
- be a photographer *insyaAllah boleh sampai tahap professional :)*
- saya nak gemuk sikit tapi baka dah kurus.. hurm, camane ? boleh jadi kenyataan x ?

4. based on question 3, why?
- kenapa ? mestilah nak ! saya pun nak ada suami yg boleh jaga saya, anak2 yg comell~ wahh ! HAHA

- ouhh, ni memang minat saya. walaupun xpernah belajar or terdedah ke arah tu, saya tetap minat. maybe x ada peluang lagi kott~
- yang ni paling sadis. memang saya kurus tapi sihat !! HAHA. tapi kalau boleh nakla gemuk sikit ;D

5. time bukak laptop.. website apa yang korang bukak dulu? 
- yahoo! mail

- facebook
- my blog
- dan lain2. HEHE

6. 5 orang yang korang nak tag?
hurm, siapa ya.. xkesahla siapa2 tapi once kena tag, jawab ya !! ;D



p.s: kawan2 yg saya tag, sila jawab :)

Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth