Sunday, July 4, 2010

Blog aku memang best lahh !

HELLO READER:)

malam sume . tetibe ni aku nak wat soal siasat in public . sape kate blog aku ta best ? ! hahh , memendai jepp kate gitu kann . ni aku nk tunjuk bukti blog aku the best ever ! hahahahah ! * gelak syaitonn * time kasih Dewi sbb kongsi kasi bukti ni ngan aku . hakhak . * ta abes abes melayan perasaan *

image

hahh , tengok tengok ! haha . kan aku da kate blog aku best bagi yg kate best jela . huhu . de gak yg kate ta best . tape , ta kesahh pon . pendapat masing masing kann . saje je bongkak jap td ;D tapi kan , da alang alang korg ta puas hati aku suke sgt dpt award ni , pe kate korg curahkan je kat sini . kutuk je abes abes . aku mengamuk ta marah punye :) aku pon dlm proses belajar wat blog ni . . .


ehh , jap . kasi aku jawab soalan dulu baru kutuk kayy ^.^


1. anda mesti memuji pemberi award
nak puji dr segi pe nihh ? kalau rupe , jgn isau , die cunn ! :)) die ni kreatif . ciap wat bisnes . nak tau bisnes pe ? jgn malu malu klik bebanyak kali kat sini . and and and baru2 ni die de wat giveaway , g la join ! ;)


2. sila bg awards ni kpd 10 bloggers lain
korg yg betuah ni , sile ucap mekaseh kat aku cepat ^.^
AiZ batu campur * ramai tau kott *
Iera
Hentak Belipat
IN
Hidayah
Schapasta
* sorry aku ta dapat wat tag ni smpai abes . siyes aku tatau nk kasi sape ag :( *


3. anda mesti beritahu 10 bloggers tadi
halo . . halo . . tahniah , anda telah memenangi award ! cepat , check it out !


4. bagaimana anda boleh digelar blog yg best, great?
hohh , tny aku nape . aku pon tatau kann . kena tny org yg kasi aku award ni , baru accurate answer tu kann . huhu . ta pon , korg tolg jawabkan jela . aku malu nak jawab . * cittpodah ! *


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth