Monday, July 5, 2010

Jom , aku belanja " minum " malam ni !

HELLO READER:)

okayy , pilih cepat kau nak yg mane ! aku belanje , dun worry . . .



HAHHH ! HOTAK KAU !

ta waras pe nak kasi kau punye mulut tadah kencing setann ! lagi lagi yg Islam kann . alamak aihh . sedap sgt ke ? mak kau wat air teh O ais tu ag sedap kan . air tangan ibu ag tu . dahh tu , napela air kencing setan gak kau nak ? kau kencing tadah kat cawan pastu minum arr ! tak pun , kalau nak kaya , kau jual kat org lakk . kau untung gak kan ?! haha . tu kalau kau sepandai sebodo tu arr nak ikot cakap aku . tp ta ikot pon , tebukti da kau pandai bodo . pesal marah aku kate gitu lakk ? yg kau g memandaikan membodokan diri minum air kencing setan sape soh ? ? pastu marah aku lakk . haihh . pe masalah kau smpai bole jd cmni ea ?

1. pengaruh kawan ?
alaa , ni standard jwpan org lemah je arr . cket cket kate pengaruh kawan . hidup kau ni diabdikan kat kawan kau ke ? ? kalau aku tolg jawabkan ya t , kau ta suke plak dgar jwpn aku kann . kawan kau tu wtpe kat kau sampai ko sggup ikut ajakan , pelawaan , follow die wat bnde yg kau da tau salah ? bukan ke kawan sepatutnya tolg kt mjadi yg lbey baek ? ke definisi kau pasal kawan ni tebalek ?

2. cetek ilmu agama .
payah la kau ni . aku pon ilmu agama ta perfect tp tu bukannye alasan kau nak mabuk mabuk . ikut akal waras pon kau tau bnde tu memabukkan & memudaratkan . ta payah g test ase pon kau da tau kann kesan die * hoii , ko jgn nk wat wat bodo lakk ea * tp nape kau wat gakk ? kau da tau kau kurg tau hal agama , kau ptot g belajar , cari ilmu yg bole bawak mati sbnyak yg bole & amalkan . bukan g enjoy sebanyak yg bole ! paham ?!

tekan tetikus korg kat sini kuat kuat okayy

3. mak bapak kurang didik .
hahh , ni yg aku ta gemar ni . kau salahkan mak bapak kau plak . bukan nk kate dorg ta salah . kalau da mak bapak kau pon minum , weekend balek umah mabuk mabuk , thuyung hayang , klu kau tgok dr kecik smpai ke besar mcm ta heran dah kan . mcm Islam tu bg lak minum . tp since kau da besar . bukan setakat mumayiz da ni , da layak bole wat anak da ni , takkan kau ta bole pkir future kau cmne . kalau kau mati jap ag cmane ? ? kau memg da " selamat " kat dlm " rumah " baru kau . pastu mak bapak kau cmne ? adek beradek kau cmane ? sape nak tegur dorg ?

4. putus cinta .
alahaaii kau ni ~ aku ta paham btol la cmne otak kau ni bole cari idea yg sampah cmni . kau ptus cinta , pe kena mengena ngan minum air kencing setan tu ? ouhh , kalau kau minum , bole balekkan kapel kau tula ? eee ~ bestkan ! senang giler . kalau gitu , kau bole minum selalu spya die tade niat lgsung nak tggalkan kau kann . ag sekali aku kate bodo ! heyy , aku pon penah putus cnta okayy . tp ta bebaloi kau rosakkan diri kau kat die yg da memg tanak kat kau . kau wat cmtu , agla kompem die tanak kat kau . layak ke die nak sehidup semati ngan org yg tade hala tuju ?
5. tade jati diri .
hahh , ni la masalah hidup kau sbnarnye . kau ni tade pndirian kukuh dlm diri kau . pape salah kau wat , kau salahkan org laen . kau kate die ni slah , die tu slah , tp kau ta kate diri kau slah . bile kt wat slah , slalu nk slahkan org laen kann . tp bile kt wat baek , slalu nak bolot sorg kann . haha . haishh, kau ni . . kau pon da besar pnjg & umur pon da makin tua , sepatotnya da matang , takan kau nak teruskan life kau yg sesat ni ? kau kena bnyak solat & kuatkan iman kau . mudah mudahan kau dijauhkan dr wat slah ni okayy :) kalau kau lari dr punca , insyaAllah kau akan jauh dr kesan bruk die .

Semoga berjaya dunia akhirat ye kawanku :)


p . s : jom ingat mengingat selagi mampu :) aku pon ingtkan dri aku gak spya jauhkan diri dr bnde bnde cmni , kau gak kayy !
p . s : aku sbnarnya ta paham dak dak skang suke upload gmbar arak . motif ? kang tegur , marah , kate ta minum , sje je letak . adehh . mslah pe kalau cmni ni ?


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth