Friday, July 30, 2010

The Interesting Part Is When . . .






korang tau tak pe yg paling best dalam dunia berblogging ni ? mungkin sesetengah orang akan kate " biase je " & maybe akan terlompat - lompat kegembiraan macam kera . haha . gembira sangat la tu ! tapi bagi aku , cukup utk aku rase tambah senang hati bile orang pikir camtu . . . tak sangka de jugak orang suke pe yg aku nak share ^^ mesti korang nak tau kan pe benda tu . okayy la , aku kasitau . the interesting part is when . . .

korang dapat this award ! hehe .


Interesting ke ? Interesting ni benda subjektif . laen orang , laen citarasa . aku nak makan char kuey teaw , ko nak makan chicken chop . sedapnya char kuay teaw kat stesen U tu ~ thanx to CIK BUCKEN coz bagi award ni . nak kena pakai lawa - lawa & wat ucapan ke ? haha . tak perlu kott . kang de yg kena maki nihh ==" okayy , enough ! jawab soalan plak . . .

1. Thanks & link the person that tagged you .
ahha ! kena gak wat ucapan . yess ! thanks to CIK BUCKEN coz bagi award ni and the most important thing is kau rase aku punye blog interesting ^^ thanks to my parents yg dah lahirkan & bela saye sampai besar . tak lupe juga sedara - mare , kawan - kwan & sume yg mengenali diri ni . hehe . merapu merepek meraban !

2 . Tag 15 bloggers you've recently discovered & think fantastic
err , tak bole banyak lagi ke ? nak tag sape nihh ! alahai , aku siyes tatau nak tag sape ni . okayy , aku da jumpe cket . tapi tak sampai 15 la . . .

3 . Contact that blogs & let them know they've been tagged .
haha . of course jap ag aku wat :)

4 . State 7 things about yourself .
* aku suke kaler hitam , putih , pink , merah , biru & macam2 ag . tak larat nak senaraikan but mostly hitam & putih .
* suke giler coklat ! lagi2 yg manis2 pahit tu . yummy !
* sukekan fesyen & make up tp tak suke dress up tak tentu pasal . setakat g dewan makan je nak make up ! =="
* suke belajar pape yg bkenaan design . tp aku tak kreatif . haha .
* sukekan pape yg berkenaan muzik tp takdela plak nyanyi lunak merdu ke reti maen instrumen ke . . . =="
* seorang yg mungkin dianggap sombong kalau orang tak kenal aku . emo la senang cite !
* kalau tension , stress , sedih or pape yg negative jadi kat aku , aku akan diam tak tegur orang sgt , dengar muzik metal & makan .
cukup 7 kann :) yg lebih2 tu private ^^

p . s ; dialu2kan bace entry yg laen tauuu !


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth