Thursday, August 12, 2010

Ponteng Puasa ? !

Tumblr_kzgaytyehs1qzjb0so1_500_large
yeayy ! da masuk hari ke-2 puasa ^^ alhamdulillah , makan pon sedap je tadi c(: btw , belum terlambat kan kalau aku wish puasa kat korang skang ? 

SELAMAT BERPUASA DI BULAN RAMADHAN ! ^^
 
semoga kita dapat keberkatan pada ramadhan kali ni :) jangan dok monteng puasa lak ea . tapi kalau ponteng , ajak aku ! hahahaha !

dahla hari ni rase penat yg amat ! tak tau la kenape kann . tp lemah betul hari ni . dahla aku ni de masalah tekanan darah rendah  . terus rase angin perut dah sampai kepala ! sakit kepala jadinya ! haisshh , 2 kelas petang tadi aku tak datang . aku rehat je kat bilik . pastu aku terus g mandi . barula okayy cket :) tapi still rase lemah gak la . tu okayy ag aku puasa , yela , kalau kita niat puasa ase die laen kann . cube kalau aku tak puasa tapi tak makan , adoii , memang cari masalah ! huhu . nasebla aku ni jenis makan tak memilih . makan pe saje yang bole & halal dimakan ! hehe .

20080424011934
berbalik pada topik di atas , skang ni pon ase lemah je badan . tadi letih & lapar sangat , skang kenyang sangat . huhu . cerewet la plak aku kann . bersyukur jela aku mampu puasa & buka makan sedap2 . alhamdulillah ~ setakat 3 tahun aku duk kolej , buka puasa memang sedapla makanan die . tadi pon aku makan nasi ayam , bubur jagung , air bandung . perghh , tergoda iman aku tengok ' kelembutan ' & ' kemanjaan ' air bandung tu ! pink cantik je :O ! tapi disebabkan aku puasa , aku behave la kann . kenala tahan nafsu yang tengah membara tu ! hahaha .

p . s ; anywayy , korang plak buka pe tadi ?


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth