Thursday, November 25, 2010

University Malaya Examination Week.

 *Sticky Post*
Harap maaf jika terdapat tutorial request yang mungkin aku tak layan. Bukan tak nak layan tp tutorial tu panjang & aku busy nak exam, tak sempat. Lepas exam, aku jadi full time blogger okay! ;)


Actually, aku tengah final exam semester 5 skang. Paper susah-susah sume! Doakan aku pleaaaaasee~ Tadi dah lepas first paper. Tawakal jela tu.. Camane plak 5 paper lagi?! Aku tau ramai student dah bersuka ria, holiday sakan skang ni. Tapi ramai gak yg baru start exam kan. Samela kite.. Tengah bersuka ria  berhempas pulas study. Gambar atas tu jadual exam aku. Nampak sangat tengah tak study kan?! Duk edit gambar plak die.. Kalau amek Arts takpe gak. Kire praktikal la kan. Ni seni pon hampeh! Haha. Anyway, kalau korang de komen entry, terjerit-jerit kat shoutbox ke, sorry, laen tahun la aku reply ea. Nak fokus study! InsyaAllah~
Untuk yg tengah exam, especially kawan-kawan yg exam same dgn aku, GOOD LUCK!! Wat yg terbaek okayy!  
p.s; Lapar la plak!



Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth