Friday, January 21, 2011

Family Vs. Couple



Hari ni ponteng kelas! Jahatnya rasa :( Tapi takde mood nak pergi kelas. Kenapa eh? Fikiran, emosi pun rasa tak stabil. Apa yang ada dalam kepala aku entah sampai semua benda efek.

Gambar tak ada kaitan.
Tapi sekarang tiba2 teringat sesuatu. Kalau korang blog walking, ada tak perasan certain blogger suka letak gambar kat sidebar? Mesti pernah perasan kan.. Macam2 gambar ada. Gambar tuan punya blog. Ada yang letak gambar sendiri gaya2 comel. Yang comel, jadi makin comel sampai reader naik geram & jeles tengok muka korang. Yang tak berapa comel pun wat gaya comel gak. Trend kan skang gambar bibir tebal, muncung & macam2 gaya bibir la. Nampak fotogenik gitu! Tak kesahla.. Hak masing2 kan..

Tapi ada juga yang letak gambar boyfriend. Yang ni aku jujur jela. Aku tak berapa suka. Aku tak marah & bukan hak aku pun nak emo pasal hal ni. Cuma nak tau kenapa korang letak gambar bf? Supaya orang tau korang dah berpunya & jangan ngorat korang or nak orang tau tu bf kau, so back off bitch?! Samela gak untuk blogger laki yang letak gambar girlfriend. Tak salah pun sebenarnya. Tapi berpada-pada la sikit. Orang lain pun ada couple. Bukan korang dah kahwin pun kan. Tak salah tunjukkan sayang kat orang yang kita sayang. So, why don’t you letak gambar family banyak2 & express your feeling towards them instead of your bf/gf? :D Because family is everything. You will need them eventually.


p.s; Sekadar teguran untuk semua & diri sendiri.


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth