Tuesday, January 4, 2011

Gamal Audrey Cantika (GAC) - Ingin Putus Saja



Mereka yang hensem, comel & cantik ;)

Blog ini kembali online!


Salam korang. Lama dah aku tak online. Nak wat camane, internet kat rumah problem. Poket kering lak tu kalau nak online kat cc. Tapi dela sekali-dua online kat restoran. Hehe. Beli air segelas, online sampai bateri habis tapi kena kongsi pulak dengan 3 lagi adik ==” Budak-budak skang sume keje online je. Adik aku, Angah pon asek online sampai sume orang bising tak puas hati. De yang tak puas hati pasal dorang pon nak guna komputer, guna lame sangat sampai tak study, online dari pagi sampai tengah malam. Haishh, mane tak kena bebel.. Haha.

Okay, cukup pasal adik aku. Kang korang pulak tak larat baca terus close page aku. Hehe. Selama 3 minggu aku tak online, bosan gak. Aku ni dahla jenis stop blogging jap, liat nak post entry balik. Tak tau nape. Topik tu de tapi tak tau nak tulis pe. Hahh, masalah betul. Tu yang jadi bila dah taip, delete. Tu jela aku wat. Skang ni pun aku mengalami masalah camtula. Aku siap save topik pe aku nak tulis kat phone. Tapi aku tak mampu nak tulis skang. Nanti aku cite lain hari k ^_^

Esok hari ketiga aku masuk kelas selepas 3 minggu cuti. Esok jugalah first lab aku untuk sem ni. bermula kembali episod hari-hari yang memenatkan ==” Lab dari 10pagi-5petang. Anyway, sape2 yang de request tutorial tapi aku tak reply lagi, tolong request dekat inquiries k. Takut de yang aku lupa ke, terlepas pandang ke.. Cian korang t. Tapi kan.. Memang tula kegunaan inquiries tu. Kalau korang request tutorial kat comment or shoutbox, possibility to get my feedback memang low! Sorry but that’s the way how it gonna be.. Apa2 pun, apa yang aku membebel ni memang takde kaitan dengan tajuk. Tapi video lepas ni, ya, memang de kaitan. So, let’s check it out!


GAC – Ingin Putus Saja Official Music Video

Amacam? Best tak? ^^


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth