Wednesday, January 5, 2011

Pong Game



Okay, ni first time aku post entry game. Dahla tak tau nak letak flash game kat blog camane. Nasib baik ada sorang blogger kasitau. Thanks to ShY! Susah payah nak kasi kod. At last dapat gak bagi through attachment c(: Anyway, game pe kan? Ala, bole baca kan kat bawah tu. Hehe. Instruction pun dah ada. So, bolehla main! :) Tapi kena click kat screen tu dulu sebelum boleh gerakkan bar dia ke kiri & ke kanan. Game ni nampak cikai je tapi aku dah bape kali game over dah. Bola dia random, tak boleh agak dia akan jatuh katne. Pastu bar dia makin lama makin kecik. Tapi mungkin gak aku game over pasal aku tak terror! Haha. So, korang tryla main okay!



Credit to: Faris -- Pasni bolehla wat game lagi gempak! Pastu kasitau aku okay! ^_^



Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth