Sunday, January 16, 2011

Maaduu Beta; The Best Korean Drama Streaming Website in Malaysia!



Selamat pagi semua! Pagi2 sejuk camni, best tidur ^_^ Asyik tidur jela yang aku pikir. Tapi tak tidur pun c(: Jangan tidur banyak2, nanti pening kepala, otak lemah, badan lemah & makin nak tidur je nanti. So, dari kita tidur, jom tengok drama online nak tak? Ala, jomla.. Streaming dia laju! Aku yang guna wifi kampus pun agak laju! Hopefully petang2 t laju gakla. Hehe. Tak payah tunggu dia loading lama2. Just pilih drama & tengok jela drama tu sampai habis. Tapi kenala sign up dulu okay! Kalau tak, korang dapat tengok separuh dari satu episod jela ^_^

Klik gambar untuk ke website tersebut.

(a) Sign up dulu. Ni aku dah sign up & sign in :)
(b) Pilih kategori.
(c) Pilih drama yang korang nak tengok.
(d) Pilih episod pulak.


Tapi kan.. as you seen, dia restricted kepada drama Korea je. Kalau nak tengok drama Melayu, g kat Tonton okay! ;) So, peminat drama Korea, bolehla surf website Maaduu ni! Yang tak minat pun, bolehla ushar sekali. Aku pun tak minat sangat tapi saja nak tengok drama yang aku dah tengok c(:

Senang kan! So, selamat menonton! :D


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth