Saturday, February 15, 2014

Memories made.

Harini hari pertama menganggur, dah dengar cerita macam-macam. Apalah. Tak senonoh betul. Relakslah. Saya tengah nak cari matlamat hidup saya ni. Korang dah ada matlamat, tinggal nak laksanakan jek. Tapi terima kasih untuk semuanya. Jasa korang memang tak terbalas. Dendam pun tak terbalas jugak. Lalalala.

There's nothing wrong untuk bermula dari bawah, susah-susah dulu. Dari situ kita akan belajar susah senangnya hidup ni. Kenal ramai orang, bermacam ragam, bermacam latar belakang, various cultures and it's pretty amazing! Thanks to Him for giving me such an opportunity.


And this friendship is real for me. I do hope all of you feel the same. Best of luck to all of us. Regards.

Setiap sorang ada cerita masing-masing termasuk yang ambikkan gambar ni. *grin*

Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth