Sunday, December 5, 2010

David Guetta.. He's Cool!


Hye semua! Kali ni aku di’tag’ lagi oleh seorang blogger, semestinya seorang bukan seekor. Blogger tersebut adalah Hay. Mekaseh ya! And as usual, there’s a rule in order to answer this tag which is;
Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goal about you. At the end, choose 25 people to be tag. You have to tag the person who tagged you. If I tagged you, it’s because I want to know more about you.

So, let’s see what’s the things behind me ;)
1. I like to sing but I don’t have a sweet voice!
2. Don’t like red roses.
3. Sangat benci lelaki yang tak respect perempuan! Rasa nak pergi belasah je jantan tu! 
4. Sangat minat dengan photoshop, fotografi & benda yang berkaitan dengan gambar.
5. Pernah masuk kawad kaki masa sekolah sampai peringkat kebangsaan.
6. Teringin sangat nak belajar main gitar!
7. Terror Mathematic & Add Math masa sekolah dulu. Sekarang dah karat. Kalau budak sekolah aku baca ni, mesti pakat gelakkan aku.
8. Asal dari Johor Bahru.
9. Ada darah keturunan Bangsawan Belanda.
10. Sangat suka makan pedas. Lagi pedas lagi rasa tercabar untuk makan.


11. Mempunyai ramai saudara jauh di Indonesia tapi tak pernah jumpa.
12. Mahu jadi seorang yang berjaya dalam bidang yang diminati.
13. Akhir2 ni tersuka kat David Guetta. Feewitt~ Gatal!
14. Kalau dah kahwin nanti teringin nak honeymoon kat tempat paling romantik; Italy.
15. Bukan seorang perempuan yang ayu, sopan & memenuhi ciri-ciri bakal isteri idaman.
16. Suka lelaki yang baik tapi interesting & mencabar.
17. Akan menangis kalau tak dapat luahkan kemarahan, kesedihan & pape perasaan negatif. Paling ganas pun tumbuk board/papan kenyataan je. Malu seyhh~
18. Sangat minat menari tapi takde peluang lagi nak try. Kot2 perasan boleh je kan.. Padahal menari kongkang!
19. Suka Eyesore.
20. Tak suka ketinggian & tempat yang terlalu luas. Aku diri tepi bangunan tinggi pun tak boleh.
21. Pernah dikecewakan dengan sangat tak disangka oleh kawan sendiri. Sekarang dah tak kawan. Aku anggap dia sebagai antara orang yang aku pernah kenal je.
22. Lebih suka berjalan dari naik kereta.
23. Cepat berpeluh kat tapak tangan & tapak kaki.
24. Mengimpikan menjadi seorang isteri & mak yang sangat memahami & bertolak ansur.
25. Sangat sangat nakkan DSLR!!

It's time to tag others! 25 is so many you know =="


1. Wan Gerrard
2. Si Pendek dan Moody
3. Miss Lemonade
4. fiDooo
5. Cik bucken


6. Twinkle Twinkle
7. Fatin Citakky
8. Black_Healer
9. Elyda Shuhada
10. Kodok Hijau The Ghost Writer


11. Imann Ajilia
12. Eila
13. aLya
14. Angah
15. Aida Saharudin

16. Ejat Vanness
17. IN Bulan
18. Sophia Rani
19. Arib Ismail
20. Cikgu Fikri

21. Haryani
22. Sui Nawi
23. The Nurul
24. SFatimahZJ
25. James Buns


So, sekarang kita dah boleh jadi bestie! ;D


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth