Sunday, December 5, 2010

I'm So Cantik!



Ok, bukan aku yang cantik! Blog aku la.. aku dapat award lagi! Setelah sekian lama tak dapat award! Hahaha. Tak kisah pun actually sebab tak rasa layak pun blog aku dapat award. Blog korang lagi best! Siyes! Tak tipu. Whateverla kan ;D Award kali ni dari Wawa Wiwi & Shafawi Hamzah. Dua orang kasi aku award yang sama. So, aku jawab sekali jela ea.. Tapi aku tengok award ni di tag sekali dengan soalan yang aku kena jawab tapi dua2 soalan lain2. Aku jawab jela dua2 okay! ;p



7 things about me;
1. Nama aku actually Farah Aida Sofia. That’s why aku ada banyak nickname. Kawan2 panggil aku Aied tapi kalau kat ‘alam maya’ ni aku guna nama Sofia.
2. Aied + Mamad = Aimd. Siapa Mamad?
3. Sukakan muzik tak kira genre. Mana2 muzik aku rasa best, aku layan! Tapi main muzik tak pandaila ==”
4. Seorang yang banyak cakap kalau dah kenal aku.
5. Sukakan fesyen walaupun aku ni tak stylo ;D
6. Tak suka lelaki yang takde pendirian yang tetap.
7. Suka minum Redbull!


6 favourite artist;
1. Nickelback
2. Ashraf Muslim
3. Nightwish
4. Linkin Park
5. Black Eyed Peas
6. Paramore
Basically aku suka artis yang banyak publish hasil kerja dari gosip liar! So, tula dia part of myself ;)


Siapa nak award ni bole amek k! Takyah malu.. Blog korang cantik! Kalau bukan pada semua orang tapi pada certain people, they love your blog!


p.s; Cantik bukan pada luaran saja ;)


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth