Monday, January 6, 2014

Temuduga lagi. Penting ni!



8 Januari 2014. Okay sakit perut bila memikirkan Rabu ni ada interview lagi. Tapi kali ni interview kerajaan. Mungkin sekali seumur hidup jek ni. Cuak yang amat. Sampai harini pun belum prepare apa-apa lagi. Herher. Semalam lepas balik kerja, siap pergi tengok kat mana tempat interview. Padahal dah pernah pergi, tapi pergi lagi. Umi yang ajak. Umi siap suruh Abah ambik cuti hantar kita pergi interview. Umi memang selalu macam tu. Kalau boleh, dia nak anak dia ni pergi interview tu fikir interview jek. Tak payah fikir nak kena drive ke cari jalan ke jalan sesak ke takde parking ke apa. Kalau boleh Umi pun nak ikut sekali teman kita interview. Hahaha. *tepuk dahi* Kalau Abah, relaks jek. Bagi pesan buat elok-elok dah cukup. Kita pun jadi relaks, tenang sikit hati. Kekeke.


Ok. Makanya, korang ada tips tak nak bagi?

Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth