Sunday, March 16, 2014

The alternative.

Dah lepas 2am. Masih lagi kat Darussyifa'. Oh ngantuknya mata. Lebih pada badan letih. Dari pukul 10 lebih duduk menunggu sampai nak main handphone pun dah bosan. Dah taktau nak buat apa. Nak alih parking kereta pun kereta buat hal. Press minyak pun takmau gerak. Kang tekan minyak lagi kuat, jadi centre of attraction pulak. Tapi hilang lah sikit rasa ngantuk. Sempat dengar lagu, relaks-relaks nak baring ke duduk terkangkang ke apa ke. Ni duduk kat kerusi dengan penuh sopan berjam-jam boleh patah pinggang.

And still got 2 patients to go before us. Hm. How much longer do we have to wait. Benda baik, benda bagus should make it more effective on time management. Terfikir jugak macam mana. Macam gini punya lama memang banyak masa terbuang. Dugaan kot.

Nak taknak, tunggu jelah dengan sabar. Yay!


Kasi komen sikit k?

Post a Comment
 
back to top Blacy Smiley - Haha Bucktooth